Toimitusehdot

Myyjän yhteystiedot 

Sisustus Idea
Kuninkaankatu 15
26100 RAUMA

sisustusidea@sisustusidea.fi
+358 400 532 393

Y-tunnus: 2002139-4

 

Verkkokaupan yleiset ehdot

Sisustus Idea myy verkkokaupassaan tuotteitaan täysi-ikäisille kuluttajille sekä suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Myynti tapahtuu Suomessa noudattaen toiminnassaan Suomen lakia. Tilauksen yhteydessä rekisteröimme asiakkaan tiedot asiakasrekisteriin tuotteiden toimitusta varten. Tilaajan antamat tiedot ovat luottamuksellisia ja myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille.


Tilauksen vahvistaminen

Vastaanotettuamme tilauksen verkkokaupassamme, lähetämme automaattisesti tilausvahvistuksen sähköpostitse, ja tämän saaminen edellyttää sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli vahvistusta ei tule, pyydämme ottamaan mahdollisimman pian Sisustus Idean sähköpostiin.  


HInnat 

Hintoihin sisältyy 14% tai 24% arvonlisävero riippuen myytävästä tuotteesta. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen toimitustavan mukaan ja kokonaispaino saattaa myös vaikuttaa osaltaan hintaan.  Myyjä pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ja mahdollisiin hintavirheiden korjaamiseen.

Maksuehdot 

Ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa maksupalveluntarjoajan tarjoamilla maksutavoilla. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Toimitus

Toimitusvaihtoehtoina on nouto Rauman myymälästä (Kuninkaankatu 15, Rauma) tai toimitus postipakettina Suomeen. Nouto myymälästä on aina ilmainen ja toimitusmaksu Suomeen on 6,90€ Postin toimipisteeseen tai 11.90€ kotiinkuljetuksella ja mikäli tarjolla on ilmainen toimituskulu se toimitetaan aina Postin toimipisteeseen tai automaattiin ellei erikseen muuta ilmoiteta.

Kuljetusliike saattaa ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jolloin lähetyksen vastaanotosta voi sopia tarkemmin. On tärkeää vastata kuljetusliikkeen viesteihin sekä puheluihin, jotta lähetys saadaan toimitettua aikataulun mukaisesti. Mikäli vastaanottaja ei reagoi kuljetusliikkeen yhteydenottoon tai ei ole tavoitettavissa kuljetusliikkeen kanssa sovittuna ajankohtana, lähetys saattaa palautua takaisin lähettäjälle. Myyjällä on oikeus laskuttaa palautuskulut asiakkaalta.

Mahdollisen lähettäjälle palautuksen jälkeen on mahdollista sopia uusi toimitus, jolloin laskutamme palautuksesta aiheutuneet todelliset palautuskulut sekä toimitusmaksun uudelle toimitukselle.

 

Toimitusaika 

Toimitusaika on keskimäärin 2 - 4 arkipäivää varastossa oleville tuotteille. Ilmoitamme normaalista poikkeavasta erikseen. Tilauksen sisältäessä useita tuotteita koko tilaus toimitetaan pääsääntöisesti yhdellä kerralla, kun kaikki tuotteet ovat valmiita toimitettaviksi. Myyjä ei vastaa meistä riippumattomista syistä toimituksissa tapahtuvista viivästyksistä.

 

Reklamaatiot 

Mikäli tuote on viallinen tai väärä, pyydämme ottamaan välittömästi tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla sisustusidea@sisustusidea.fi.

 

Tuotteen vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen ole yhteydessä myyjän sähköpostilla.

Vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Vaihdettavan tuotteen palauttaminen Suomesta on ilmainen.

Palautusosoitteemme on kerrottu ylempänä myyjän yhteystiedoissa. 

 

Ylivoimainen este

Myyjä ei vastaa siitä jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylivoimasen esteen aiheuttamista seikoista johtuen.